Aan het eind van het jaar hebben we ons budget voor veilig moederschap in Gambia op een mooie manier kunnen aanvullen.

In Leeuwarden zetten begin december de studenten van de opleiding tot apothekersassistent van Roc Friese Poort zich opnieuw in voor de kraamkliniek in Gambia. Dit jaar waren het de eerstejaars studenten die op de schaatsbaan van de 11stedenhal 33 rondjes hebben gereden voor onze stichting. Ruim 800 euro haalden ze op en daar zijn we enorm blij mee.

In november hielden we in huis bij Puur Vroedvrouwen de Jonge ouders beurs waar aankomende vaders en moeders babyproducten konden kopen. Ook daar was de volledige opbrengst voor de kraamkliniek. We verkochten baby/kinderkleding, speelgoed, sieraden en veel andere leuke cadeau’s voor de decembermaand. De beurs was een enorm succes, veel bezoekers en een mooie opbrengst van bijna 1400 euro.

Ook volgend jaar zullen we weer nieuwe initiatieven ontplooien om steun te krijgen voor ons fonds. Heb je zelf een initiatief om geld bijeen te brengen? Laat het ons dan weten via mail. Wil je rechtstreeks doneren? Klik hier.