Steun Puur Foundation en bereik aanstaande ouders in Arnhem en omgeving.

Opnieuw start Puur Foundation samen met Puur Vroedvrouwen een knuffeltjesactie voor de cliënten van Puur Vroedvrouwen. Ondernemers die zich richten op (aanstaande) ouders in Arnhem en omgeving, hebben hiermee de kans om hun bedrijf of diensten op een sympathieke manier te promoten.

De knuffeltjes zijn gemaakt door vrijwilligers, van materiaal dat in Gambia bij de lokale ondernemers is gekocht. De actie zorgt rechtstreeks voor de verbetering van de geboortezorg in de kraamkliniek in Serekunda. De knuffeltjesactie die is gestart in 2013 wordt nog altijd zeer positief beoordeeld. Zowel door de ontvangers als door de adverteerders.

Bent u ondernemer? Dan krijgt u voor €200 aan 500 knuffels een kaartje met tekst of aanbieding van uw bedrijf. Iedere aanstaande moeder die bij Puur Vroedvrouwen komt, krijgt aan het begin van de zwangerschap een knuffeltje met daaraan een set kaartjes, waaronder die van u! Uw bedrijf staat zo vol in de aandacht van de aanstaande moeders en vaders, een doelgroep waaruit zeker klantcontacten zullen ontstaan. Per knuffel komen er tussen de acht en tien unieke adverteerders.

Doet u mee? Of heeft u nog vragen? Download dan hier de informatie en het aanmeldformulier: Direct advertising Puur Foundation 2017

Of neem dan contact op met Ellen Plaschek, mail: eplaschek@puurvroedvrouwen, tel: 06-24646456.