Heel veel mooie Afrikaanse stoffen, kettingen met antieke kralen, manden, draagdoeken en nog meer kleurige artikelen uit Gambia vindt je op onze Voorjaarsbeurs die op zaterdag 13 mei plaats vindt bij Puur Vroedvrouwen aan de Venlosingel in Arnhem. Naast Gambiaanse spullen vind je ook een groot aanbod van tweedehands babykleding, babyspeelgoed, babyspullen en zwangerschapskleding die zijn ingebracht door moeders uit de omgeving. Alle opbrengsten van de dag zijn bestemd voor onze stichting om onze activiteiten te financieren. Iedereen binnen Puur Foundation werkt helemaal kosteloos en belangeloos mee, alle opbrengsten komen rechtstreeks ten goede aan het Jammeh Foundation Hospital dat wij supporten.

Inbrengen? Graag!

Wil je helpen om geld in te zamelen voor ‘onze kliniek’ in Gambia? Lever dan je spullen in voor verkoop op onze Voorjaarsbeurs.Op de zaterdagen 29 april en 6 mei kun je tussen 10:00 en 12:00 uur je spullen afgeven bij PUUR Vroedvrouwen, Venlosingel 54 in Arnhem. Wat je zoal kan inleveren? Nette gewassen baby kleding tot en met maat 98, babyspeelgoed heel en compleet, kleine babyspullen (kruiken tot maxi-cosi), zwangerschapskleding in goede staat, draagdoeken, enzovoort.

Meer weten over onze activiteiten? Lees dan de nieuwsbrief over onze reis naar Gambia, of bekijk ons filmpje.