8 Oktober 2011, vandaag precies 10 jaar geleden werd dit kleine ventje geboren onder begeleiding van onze vroedvrouw Ellen. Het was de eerste keer dat Ellen Gambia bezocht en deze reis legde de basis voor PUUR Foundation die zich inzet voor veilig en respectvol moederschap. Babysterfte is nog steeds onnodig hoog in Gambia. In Bundung Maternal and Child Health Hospital waar we nu al 10 jaar hulp geven in de vorm van medische materialen en trainingen, is de zorg waanzinnig goed verbeterd.
Sommigen noemen onze hulp een druppel op de gloeiende plaat. Misschien, maar wij zien dat 10 jaar druppelen wel degelijk effect heeft.
We blijven doorgaan want we zijn er nog niet. Materialen blijven schaars. En we blijven blij met alle inbreng van materialen. Volgende week komt er gelukkig weer een container aan in Banjul met heel veel handschoenen.
Met een donatie (bepaal zelf het bedrag), kunnen wij zendingen blijven sturen. Zonder jullie hulp zijn we nergens! Onze rekening: Puur Foundation, NL27 TRIO 0390 9735 72